Project ‘Groot onderhoud en verbetering in bewoonde staat’ voor Weijman Vastgoedonderhoud

Beschrijving

Voor Weijman Vastgoedonderhoud in opdracht van Woningstichting Haag Wonen, begeleid ik als projectleider het onderhoudsproject – De Gaarde – in Den Haag.

In dit onderhoudsproject worden 6 woonblokken met 149 portiekwoningen en 7 bedrijfsruimtes gerenoveerd en verduurzaamd. Zo krijgt elke woning mechanische ventilatie, worden de spouwmuren geïsoleerd en worden alle woningen voorzien van HR++ beglazing en zonnepanelen. Met als resultaat een duurzame, mooie en gezonder leefomgeving voor de bewoners.

Naast natuurlijk binnen het gestelde budget en de kwaliteitsnormen blijven, vormt aandacht voor de eindgebruikers en de omgeving een belangrijk onderdeel van mijn werk. Er is veel aandacht voor het voorkomen van overlast (o.a. door wegen vrij te houden en afval vrijwel direct af te voeren) en de bewoners en buurtbewoners worden actief betrokken bij het hele proces met o.a. bewonersavonden.

In de overgang van planontwikkeling naar realisatie mocht ik het stokje overnemen van Hans van Doeveren, bedrijfsleider bij Weijman: “Marien is echt een onderdeel van het team. Dit is een project waar veel disciplines betrokken zijn en waar de bewoner voor ons centraal staat. Marien pakt dit goed op. Hij trekt de kar en koppelt goed terug naar de verschillende partijen waar nodig.’’

Details

  • Periode: mei 2023 – zomer 2024
  • Opdrachtgever: Weijman Vastgoedonderhoud
  • Werkzaamheden: Projectleiding
Home » Projecten » Project ‘Groot onderhoud en verbetering in bewoonde staat’ voor Weijman Vastgoedonderhoud