Wie.

Marien van Wijngaarden (1971) is op en top Rotterdammer. Hij groeide op in het bouwbedrijf van zijn familie en spendeerde menig vrij uurtje op de bouwplaats. Van aanvegen tot beton storten, van nieuwbouw tot verbouw en van kerk tot ziekenhuis. De sfeer op de bouwplaats, het teamwork, de organisatie en bedrijvigheid trokken hem zo aan, dat hij besloot zijn hts-diploma Bouwkunde te behalen.

Hierna werkte Marien zich op van werkvoorbereider tot hoofd planvoorbereider, tendermanager én projectmanager. Hij werkte eerder bij onder andere ERA Contour, Slokker Bouwgroep en Strukton. Het ondernemerschap zat echter in zijn bloed. Daarom is hij sinds 2013 zelfstandig ondernemer, inzetbaar als bouwtechnisch project- en procesmanager.

Dankzij zijn uitgebreide ervaring kent Marien complexe, grootschalige en langdurige bouwprojecten als geen ander. Hij weet hoe het op de bouwplaats én in de boardroom werkt, heeft de juiste management- en leiderschapsskills en zeer goede kennis van contractvormen als Publiek-private samenwerkingen (PPS) en Design, Build, Finance & Maintain and Operate (DBFMO). Bovendien is hij VOL-VCA en BHV gecertificeerd.

Marien is lid van de vrijwillige brandweer in Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd veel op het water te vinden.

Kennismaken?

Neem contact op.
Of bezoek mijn Linkedin-profiel