Wat.

Marien van Wijngaarden is inzetbaar als bouwtechnisch project- en procesmanager bij:

–       Renovaties en verbouwingen

–       Nieuwbouw: van woning- tot utiliteitsbouw

–       Huisvestingsvraagstukken

–       Nazorg: van exploitatiebeheer tot schade- en onderhoudswerkzaamheden

Een goede project- en procesmanager maakt complexe trajecten beheersbaar in tijd, kosten en scope van werkzaamheden. Dat is precies wat Marien doet: hij zorgt dat multidisciplinaire bouwprojecten tot een goed einde komen, binnen de gestelde deadline en binnen het gestelde budget. Hij maakt processen inzichtelijk, vertaalt abstracte doelen in concrete stappen en gaat daarbij pragmatisch te werk.

Verwachtingsmanagement is één van de kerntaken bij elk project. Marien stelt zich daarom op als de strategisch partner die met vooruitziende blik schakelt tussen klant, zijn opdrachtgever en samenwerkingspartners. Hij zorgt voor afstemming en adviseert bij elke stap over effect en gevolg. Hij overziet het gehele project, van plan- en ontwerpfase tot realisatie en oplevering, en houdt toezicht over de deelprojecten. Zo zorgt Marien voor tijdige communicatie, bijsturing en controle.

Marien onderscheidt zich door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide inhoudelijke kennis van bouwprojecten in de publieke en private sector. Daarbij is hij een echte teamspeler, proactief, resultaatgericht én betrouwbaar. Hij ziet oplossingen in uitdagingen en weet anderen te motiveren dankzij zijn aanstekelijk enthousiasme.

Bekijk ook mijn projecten

Of bezoek mijn Linkedin-profiel